MENIU

FINAL / FC Timişoara - Steaua 1-0

Foto: NewsIn

FC Timişoara a învins cu 1-0 Steaua şi rămâne matematic în cursa pentru titlu, în timp ce "roş-albaştrii" nu mai pot nici să viseze la Europa League.

FC TIMIŞOARA - STEAUA 1-0

Componenţa echipelor:

FC Timişoara: Pantilimon - Bădoi (Abiodun 67), Nibombe, Cisovsky, Latovlevici - S. Stancu, Alexa, Borbely (Scutaru 90+2), Art. Karamyan - Parks (Magera 72), G. Bucur. Antrenor: Gabi Balint.

Steaua: Zapata - Golanski, D. Goian, Ghionea, P. Marin - Tiago - Nicoliţă, Pleşan (A. Ionescu 57), Toja, Szekely (Semedo 57) - Rusu (Liţu 68). Antrenor: Massimo Pedrazzini.

Arbitri: Olivier Thual - Didier Grenid, Emannuel Boysdenghien (toţi din Franţa).

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90 La prima apropiere mai periculoasă de poarta Stelei, după un contraatac purtat de Gigel Bucur, Abiodun a fost la un pas de 2-0, dar Zapata a respins în corner.

Min. 65 În această repriză Zapata a şomat între buturile Stelei, bănăţenii nereuşind să îşi creeze vreo ocazie. Atacul Stelei asediază careul lui Pantilimon, însă fără rezultat pe tabela de marcaj.

Min. 49 Steaua a revenit de la vestiare decisă să echilibreze balanţa. Szekely a tras bine la poartă, iar Pantilimon a scos din vinclu. Cornerul a rămas fără rezultat.

Min. 20 Golanski l-a întins serios pe Pantilimon cu un şut din afara careului. Rapid, mingea a ajuns la poarta cealaltă, unde Balasz Borbely şi-a încercat şi el norocul cu un "trasor" de la mare distanţă, respins de Zapata în corner.

Min. 9 Steaua trece pe lângă deschiderea scorului. La un corner de pe stânga executat de Szekely, Pleşan a reluat cu capul spre poartă, mingea a căzut lângă bară, iar Nicoliţă nu a ajuns la ea pentru a o împinge în plasă.

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I ETAPA A 32-A FC Timişoara