MENIU

FINAL / FC Argeş - CFR Cluj 0-2

Foto: NewsIn

FC Argeş a pierdut, cu scorul de 0-2, meciul cu CFR Cluj, din etapa a 32-a a Ligii I.

FC ARGEŞ - CFR CLUJ 0-2

Componenţa echipelor:


FC Argeş: Boşneag - M. Stan, Cazan, Lăcustă, Poenaru - Năstăsie, Tameş, Bazzi, Ad. Voicu (Doman 76) - Dulcea (A. Voiculeţ 66), Iordache (Kamara 83). Antrenor Ionuţ Badea.

CFR Cluj: Nuno Claro - Tony, Viera, Sousa, Pereira - Dani - Mara (Deac 69), Peralta (Panin 83), Culio, Dubarbier - Y. Kone (Ruiz 78). Antrenor: Antonio Conceicao.

Arbitri: Istvan Kovacs - Ovidiu Maier, Adrian Vidan.

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90+3 Doman, de la FC Argeş, trece pe lângă un gol senzaţional. Văzându-l ieşit dintre buturi pe Nuno Claro, acesta a şutat de la peste 35 de meri, dar portarul a revenit la timp şi a respins în corner, de sub transversală.

Min. 80 CFR Cluj va juca în inferioritate în ultimele zece minute.

Min. 55 Ocazie uriaşă pentru FC Argeş! Iulian Tameş l-a lansat foarte bine pe Adrian Voicu, care, talonat de Tony, a reuşit să lobeze peste Nuno Claro, ieşit în întâmpinare. Mingea, care se îndrepta spre poarta goală, a fost respinsă de pe linie de Viera, unul dintre cei trei fundaşi care au urmărit-o. Gazdele au cerut penalty la intervenţia lui Nuno Claro la Voicu, însă Istvan Kovacs nu l-a acordat.

Min. 35 CFR Cluj are iniţiativa, în timp ce FC Argeş se mulţumeşte să aştepte oportunitatea de a surprinde pe contraatac. Tactica argeşenilor nu pare tocmai potrivită, defensiva din faţa lui Boşneag fiind foarte ezitantă în acest meci.

Min. 25 Culio a scăpat spre poartă, talonat de un adversar, se împiedică în careu dar revine şi pasează în spate pentru Dubarbier, care alunecă însă şi cade, ceea ce a dus la irosirea contraatacului.

Mai multe articole despre:
Liga I CFR Cluj FC Argeş ETAPA A 32-A