MENIU

FINAL / Dinamo - Internaţional Curtea de Argeş 0-1

Foto: NewsIn

Dinamo a pierdut cu scorul de 0-1 primul meci de pe teren propriu din acest sezon, disputat, cu porţile închise, contra nou promovatei Internaţional Curtea de Argeş, în etapa a doua a Ligii I.


Componenţa echipelor:

Dinamo: Dolha - Scarlatache, Tamaş, D. Grigore, Pulhac - L. Rus, Boştină (D. Kone 64), N'Doye, Torje - Dănciulescu (Moţi 16), M. Niculae. Antrenor: Dario Bonetti.

Inter. Curtea de Argeş: M. Popa - Băcilă, Viera, Fl. Popa, Neagu - E. Kone, Răduţ, Voiculeţ, Gado (Jianu 56) - Stoianof (Itu 55), Ciucur (Vezan 70). Antrenor: Ştefan Stoica.

Arbitri: Teodor Crăciunescu - Cătălin Savu, Mircea Orbuleţ.

 

Cele  mai importante momente ale partidei:

Min. 90 Oaspeţii au scăpat pe contraatac trei contra doi, Răduţ a încercat să-l surprindă pe Dolha cu un şut de la 17 metri, dar portarul dinamovist a respins de sub bară.

Min. 85 Marius Niculae a încercat o foarfecă laterală, dar a luftat. Mingea i-a revenit şi atacantul dinamovist a şutat la poartă deşi se afla la pământ, însă Marius Popa a reţinut cu siguranţă.

Min. 80 Dinamo obţine o lovitură liberă aproape de linia de fund, la limita careului de 16 metri. Torje a centrat în careu, dar defensiva oaspeţilor a respins, iar scorul rămâne 1-0 pentru Curtea de Argeş.

Min. 75 Fundaşii oaspeţilor plimbă mingea, iar Marius Niculae este singurul care aleargă între ei, restul dinamoviştilor fiind în propria jumătate de teren.

Min. 72 Dinamo cere penalty la o pătrundere a lui Torje, care a căzut lângă Vezan de R, însă Teodor Crăciunescu a indicat repunere din colţul careului de 6 metri, fără a-l avertiza pe mijlocaşul gazdelor pentru simulare.

Min. 66 Laurenţiu Rus a centrat foarte bine de pe dreapta, iar Marius Niculae, devenit căpitan după eliminarea lui Tamaş, a reluat cu capul, însă pe lângă poarta lui Marius Popa.


 

Min. 42 Dolha a reuşit să respingă şutul din careu al lui Voiculeţ.

Min. 30 Dinamo nu a reuşit până acum să-i pună probleme portarului Marius Popa. Echipa oaspete, în ciuda statutului de nou promovată, atacă mai mult, însă nu găseşte spaţiul porţii.

Min. 22 Argeşenii încearcă să profite de superioritatea numerică şi creează presiune la poarta lui Dolha. Răduţ şi-a încercat norocul cu un şut din afara careului, dar a trimis puţin pe lângă poartă.

Jucătorul dinamovist a primit direct cartonaşul roşu pentru o intrare dură asupra lui Stoianof.