MENIU

FINAL: Dinamo - FC Timişoara 1-4, în semifinalele Cupei României

Foto: NewsIn

FC Timişoara a învins Dinamo, cu scorul de 4-1, într-un meci din semifinalele Cupei României, disputat la Cluj, şi s-a calificat în ultimul act al competiţiei.

Meciul disputat pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj a fost precedat de o serie de tensiuni, după ce săptămâna trecuta Comisia de Disciplină a decis ca partida să se joace fără spectatori. Supărat că Timişoara a fost forţată să joace fără public din cauza celor de la Dinamo, deşi meciul s-a disputat pe teren neutru, patronul bănăţenilor, Marian Iancu, ameninţase că nu va băga echipa pe teren. Totuşi, FC Timişoara a jucat şi s-a impus într-o manieră clară în faţa celor de la Dinamo.

DINAMO - FC TIMIŞOARA 1-4

Componenţa echipelor:

Dinamo: Matache - Scarlatache, L. Goian, Moţi, Izvoranu - Torje (Zicu 58), Papa Malick (Miranda 46), Boştină, Adr. Cristea - M. Niculae (Cl. Niculescu 69), Dănciulescu. Antrenor: Mircea Rednic.

Poli Timişoara: Pantilimon - St. Stancu, Luchin, Cisovsky, Latovlevici - Abiodun, Nibombe, B. Borbely, Curtean (Parks 79) - Bucur (Scutaru 87), Magera (Maxim 46). Antrenor: Gabi Balint.
Arbitri: Alexandru Tudor - Cristian Nica, Ionel Popa - Marian Bordean (rezervă)

Observatori: Mircea Neşu, Paul Costaş

Cele mai importante momente ale partidei

Min. 64 Ionel Dănciulescu (Dinamo) a trimis mingea în plasă pe sub Pantilimon, însă golul nu a fost validat, atacantul bucureştenilor aflându-se într-o evidentă poziţie de ofsaid.

Min. 40 Cu cinci minute înainte de pauză, Dinamo a beneficiat de trei cornere consecutive. Reduta celor de la FC Timişoara a rezistat, însă, foarte bine, iar scorul rămâne 1-0 şi datorită lui Luchin, care a respins foarte bine din faţa lui Lucian Goian, când acesta putea înscrie cu poarta goală.

Min. 35 Dinamoviştii insistă mai mult în atac, în căutarea egalării, însă nu pun prea mari probleme defensivei adverse. Între timp, timişorenii aşteaptă ca "gazdele" să rişte şi să le ofere culoare numai bune de speculat.

Min. 15 Primul sfert de oră din meci s-a scurs fără faze importante de poartă, într-o atmosferă dezolantă provocată de lipsa spectatorilor. Prima minge pe poartă a fost trimisă de dinamovistul Dănciulescu, care a trimis însă slab, fără probleme pentru Pantilimon.

Mai multe articole despre:
Dinamo Cluj Cupa României semifinale FC Timişoara