MENIU

Final de etapă cu patru goluri în ultimul sfert de oră

Gălăţenii au sărit până spre mijlocul clasamentului

Oţelul a învins Astra cu 3-2, în ultimele 15 minute ale partidei de la Galaţi, însă finalul întâlnirii a fost de-a dreptul dramatic.

Aflate în partea a doua a clasamentului şi cu perspectiva neplăcută a retrogradării în liga secundă, Oţelul Galaţi şi Astra Ploieşti au dat tot ce au putut pe teren, în ultimul meci al etapei a 15-a.

Au rezultat cinci goluri, patru dintre ele marcate în ultimele 16 de minute, iar rezultatul final de pe tabelă a fost 3-2, în urma căruia gălăţenii urcă până pe locul 10, după ce înaintea meciului erau pe loc retrogradabil. Evoluţia scorului a fost 1-0, 2-1, pentru a se stabiliza la un 3-2 care o coboară pe Astra în vecinătatea retrogradării, pe locul 14.

Pentru ambele formaţii urmează meciuri dificile, cu gălăţenii deplasându-se pe terenul lui FC Vaslui şi Astra primind acasă pe Dinamo, echipe din sfera candidatelor la titlu.

CASETA TEHNICĂ

OŢELUL GALAŢI - ASTRA PLOIEŞTI 3-2 (Ibeh 20, Pena 79, Iorga 90+1 / L. Ganea 76, Seto 82)

Oţelul: Baotic - Râpă, Sârghi, Costin, Sălăgean - Iorga, Viglianti (Mojsov 70), Giurgiu, Pătraş (S. Ilie 63), Ibeh - Axente (Pena 77). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Astra: Miron - Mihalache, Rohat, Oprsal, Crăciun - V. Gheorghe, Seto, Paulinho, Păun (Dokic 74) - Miranda, L. Ganea. Antrenor: Nicolo Napoli

Cartonaşe galbene: Viglianti 13, Giurgiu 57, Iorga 66, Râpă 74 / L. Ganea 30, Crăciun 56, Miranda 62, Oprsal 90+2

Arbitri: Augustus Constantin - Sebastian Gheorghe, Sebastian Stoianof

Stadion: Oţelul; Spectatori: 3.000

Vezi aici cum s-a desfăşurat meciul Oţelul - Astra 3-2