MENIU

Fiii fondatorului revistei Playboy susţin că publicaţia are nevoie de un nou concept

Sursa: altamit.com

Playboy ar putea dobândi un look nou şi ar putea aborda pictoriale în stilul retro al anilor \'60, la propunerea celor doi fii ai redactorului şef al revistei, Hugh Hefner.

Marston Hefner, în vârstă de 18 ani şi fratele său, Cooper, în vârstă de 17 ani, au declarat că o schimbare a revistei este inevitabilă. Cooper a afirmat că şi-ar dori foarte mult să preia revista, întrucât este pasionat de afaceri.

Criza financiară a afectat compania Playboy Enterprises, care a pierdut până la 10 milioane de dolari într-un an. De asemenea, Playboy Enterprises a redus numărul angajaţilor cu 14% în 2008 şi prevede reduceri masive de costuri anul următor.

Sora vitregă a lui Marston şi Cooper, Christie Hefner, în vârstă de 56 de ani, a anunţat în luna decembrie că va demisiona, după 20 de ani, din funcţia de preşedinte şi director exectiv a companiei Playboy Enterprises.

Revista lui Hugh Hefner a apărut în anul 1953 şi a publicat, de-a lungul timpului, fotografii nud ale unor celebrităţi precum Marilyn Monroe, Kim Basinger, Drew Barrymore şi Pamela Anderson.
Mai multe articole despre:
Playboy Hugh Hefner concept