MENIU

FIFA a pus în vânzare pe internet primele bilete pentru C.M. 2010

Foto: FIFA

Oficialii forulului fotbalistic mondial au anunţat, vineri, pe site-ul oficial al FIFA, că au fost scoase la vânzare, pe internet şi la unităţi bancare din Africa de Sud, primele tichete pentru Cupa Mondială din 2010.

Peste 700.000 de mii de bilete, dintr-un total de aproape trei milioane, au fost puse la dispoziţia suporterilor, care până la data de 31 martie au ocazia de a depune cereri pentru a intra în posesia tichetelor respective. Începând cu 1 aprilie, biletele pentru Cupa Mondială vor fi distibuite în urma unei trageri la sorţi doar persoanelor care au făcut demersurile necesare.

Preţul tichetelor variază între 20 de dolari şi 900 de dolari, cu mult peste suma pe care fanii din Africa de Sud o plătesc pentru a vedea meciurile din competiţia internă, unde un tichet costă între 1,5 dolari şi 2,5 dolari.  

"Acest prim pas reprezintă o dovadă clară că Africa de Sud este pregătită să organizeze anul viitor cel mai important eveniment fotbalistic mondial. Ne bucură să vedem că încă din prima zi, fanii au arătat un real interes faţă de procurarea biletelor. Toate persoanele care în perioada 20 februarie-31martie vor aplica corect cererea de a intra în posesia tichetelor, vor avea şanse egale să obţină biletele solicitate", a afirmat directorul executiv al Comiteului de Oraganizare al CM 2010, Danny Jordaan.
Mai multe articole despre:
FIFA Africa de Sud bilete CM 2010