MENIU

FERICIRE MAXIMĂ la Palat: PRINŢESA a NĂSCUT gemeni. MARELE ANUNŢ: cine va urma la tron

Charlene şi Albert de Monaco

Fericire maximă în Principatul din Monaco, unde Prinţesa Charlene a adus pe lume, miercuri, o fetiţă şi un băieţel, cu ajutorul unei operaţii de cezariană.

Prinţesa Charlene de Monaco a dat naştere, miercuri, unei perechi de gemeni, o fetiţă şi un băieţel, astfel succesiunea la tronul principatului fiind asigurată.

Conform tradiţiei, băiatul va fi succesorul tatălui său la tronul monegasc. Numele copiilor nu a fost încă anunţate. Venirea lor pe lume a fost întâmpinată după un protocol precis. S-au tras 42 de salve de tun, câte 21 pentru fiecare bebeluş, iar clopotele din Monaco au bătut timp de un sfert de oră. În funcţie de evoluţia stării lor de sănătate şi a mamei, micuţii urmează să fie prezentanţi în public chiar săptămâna aceasta.

Palatul princiar din Monaco nu a confirmat oficial ştirea, scrie Daily Mail, dar Prinţesa Charlene ar fi trebuit să dea naştere la mijlocul lunii decembrie. Prinţul Albert şi Prinţesa Charlene, fostă sportivă de performanţă, s-au căsătorit în 2011. Prinţul mai are doi copii, din relaţii extraconjugale.