MENIU

Ferguson afirmă că echipa cea mai bună a câştigat trofeul

http://images.teamtalk.com/08/01/800x600/Sir_Alex_Ferguson_625848.jpg

Antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a declarat că gruparea spaniolă FC Barcelona a meritat să câştige Liga Campionilor deoarece a evoluat mai bine, relatează Reuters.

"Primul gol ne-a afectat foarte mult, deşi am avut un început de meci bun, dar apoi am fost prea nervoşi. Am avut mult timp la dispoziţie, am avut unele semi-ocazii în repriza a doua, dar am fost învinşi de cea mai bună echipă. S-au apărat destul de bine, este o dezamăgire că nu am reuşit să învingem defensiva lor", a spus Sir Alex Ferguson.

Tehnicianul a adăugat că este nemulţumit că echipa sa a luat goluri foarte uşor, deşi în acest sezon "s-a apărat excelent". "Am jucat împotriva unei echipe foarte bune. Xavi şi Iniesta pot să păstreze balonul toată noaptea", a mai afirmat antrenorul scoţian.

Fundaşul central al lui United, Rio Ferdinand, a recunoscut că gruparea engleză nu a jucat atât de bine cât ar fi trebuit. "Nu cred că există cineva care să spună că am jucat bine, atât individual, cât şi colectiv. Momentele speciale decid astfel de meciuri şi Barcelona merita să câştige", a afirmat fotbalistul.

FC Barcelona a câştigat miercuri seară Liga Campionilor, după ce a învins cu 2-0 pe Manchester United în finala de la Roma.