MENIU

Federaţia Germană de Fotbal a refuzat să mai ofere arbitrii pentru meciul FC Timişoara-Dinamo

<descriere>

Partida dintre FC Timişoara - Dinamo, din etapa a 14-a a Ligii I, are toate şansele să fie arbitrată de o brigadă românească.

Federaţia Germană de Fotbal a comunicat, joi, că nu va mai delega o brigadă pentru meciul FC Timişoara-Dinamo, motivând că au intervenit mai multe probleme, astfel că sunt şanse mari ca jocul să fie condus de arbitri români, a declarat, pentru agenţia NewsIn, preşedintele CCA, Vasile Avram.

\"Germanii ne-au anunţat că nu mai pot trimite brigadă la meciul de la Timişoara pentru că au intervenit nişte probleme şi au nevoie de arbitrii respectivi la meciurile din campionatul intern. Decizia cred că a fost luată şi după declaraţiile date de conducătorii de la noi, suntem monitorizaţi de întreaga Europă. Apoi, am fost refuzaţi pe rând de federaţiile din Spania, Italia şi Franţa. Mai aşteptăm până vineri un răspuns din partea altor federaţii, printre care şi cea din Anglia, însă sunt şanse mici. Eu am deja o brigadă de rezervă din România, pentru că trebuie să fiu pregătită de orice\", a spus Avram.

Federaţia Germană a anunţat în urmă cu o săptămână, printr-un comunicat, că va trimite o brigadă la derby-ul FC Timişoara-Dinamo, din etapa a 14-a a Ligii I, condusă de Manuel Grafe. Acesta ar fi urmat să fie ajutat de Sascha Thielert şi Dik Margenberg, însă patronul formaţiei bănăţene, Marian Iancu, a declarat că nu este de acord cu brigada desemnată deoarece \"în Germania există mulţi suporteri de-ai lui Dinamo\".

Partida FC Timişoara-Dinamo, din etapa a 14-a a Ligii I, se va disputa, luni, de la ora 20:45, pe stadionul Dan Păltinişanu.

În altă ordine de idei, conform unor surse din cadrul CCA, arbitrii Augustus Constantin, Cristian Nica şi Eduard Dumitrescu au fost anunţaţi că vor conduce partida de luni dintre primele două clasate, FC Vaslui şi CFR Cluj. Totuşi, în cazul în care nicio federaţie nu va putea oferi arbitri pentru meciul de la Timişoara, atunci CCA ar putea modifica brigăzile pentru jocurile de luni.

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Germania arbitri FC Timişoara