MENIU

FC Vaslui - Porumboiu spune că Unirea Urziceni este cea mai bună echipă din Liga I

Foto: NewsIn

Finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat agenţiei NewsIn, că meciul cu Unirea Urziceni se anunţă unul foarte dificil pentru echipa sa, deoarece, după părerea sa, formaţia pregătită de Dan Petrescu este cea mai valoroasă echipă din campionat.

"Ne aşteaptă un meci greu la Urziceni, cred că e cea mai bună echipă din Liga I, care se bate pentru un loc de Liga Campionilor. Sper să facem un meci bun, chiar le-am spus băieţilor să nu piardă", a spus Porumboiu.

Patronul moldovenilor s-a referit şi la problemele de lot cu care se confruntă tehnicianul Viorel Moldovan înaintea acestui meci: "Până la 26 de jucători mai sunt şi alţii care stau pe bancă. Un exemplu este Bălace. A rezistat un an şi ceva în afara primului '11', şi când a intrat cu Timişoara a făcut cel mai bun meci al său de când este la Vaslui".

Antrenorul Viorel Moldovan apreciază că meciul din campionat va fi mult mai greu decât cel din Cupa României, atunci când echipa sa s-a impus, scor 2-0: "Atunci i-am învins, dar niciun meci nu seamănă cu altul. Sunt sigur că Unirea va face tot posibilul să ne învingă. Suntem pregătiţi pentru o nouă bătălie, important este să rămânem modeşti şi realişti şi sper să gestionăm cât mai bine jocul, pentru ca rezultatul final să ne fie favorabil".

La rândul său, atacantul Wesley Lopez spune că obiectivul echipei sale în acest sezon este câştigarea Cupei României şi o clasare între primele cinci formaţii ale Ligii I: "Clasamentul este foarte strâns în faţă şi câteva rezultate bune legate ne pot duce între primele echipe. Zic că după o victorie trebuie să vină o altă victorie. Mă gândesc doar la un rezultat pozitiv la Urziceni. Noi vrem să câştigăm Cupa, dar şi să ne clasăm pe unul din primele cinci locuri din campionat. Avem şanse mari în continuare, chiar dacă acum suntem pe locul 8".

Pentru meciul cu Unirea Urziceni, tehnicianul Viorel Moldovan nu se poate baza pe Gheorghiu, Ljubinkovic, Akakpo şi Hugo Luz.

Partida Unirea Urziceni-FC Vaslui se va disputa marţi, de la ora 21:00, pe stadionul Tineretului.