MENIU

FC Timişoara rămâne pe locul trei, după o victorie chinuită cu Oţelul

Foto: NewsIn

FC Timişoara s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Oţelul Galaţi, sâmbătă, în etapa a 30-a a Ligii I, după un meci în care a tremurat serios pe final.

După un start bun de meci, în care ambele formaţii au avut ocazii de a marca, FC Timişoara a deschis scorul prin Gigel Bucur, la jumătatea primei reprize. Micuţul atacant al bănăţenilor a câştigat un duel cu mult mai masivul Sergiu Costin şi a înscris de la 16 metri, la colţul scurt. Oţelul nu a predat armele, dar cei care au fost la un pas de a înscrie au fost tot timişorenii, prin acelaşi Gigel Bucur, care a profitat de o greşeală a lui Sârghi şi a scăpat singur cu Kolev, dar a trimis doar în poarta laterală (min. 32).

La reluare, tot FC Timişoara a fost echipa care şi-a creat cele mai mari ocazii, prin Stelian Stancu şi Gigel Bucur, însă pe final gălăţenii s-au năpustit spre poarta nesigurului Pantilimon. Pus sub presiune, portarul bănăţenilor a fost la un pas să-şi îngroape echipa de două ori în ultimele cinci minute ale partidei, însă şansa sa s-a numit Marian Cisovsky, care a respins de pe linia porţii (85) sau din faţa lui bourceanu (90).

În prelungiri, Timişoara a reuşit să iasă din corzi, iar Stelian Stancu ar fi putut dubla avantajul gazdelor, cu un şut de la 18 metri, respins însă de Kolev. Echipa lui Gabi Balint s-a impus la limită şi rămâne pe locul trei în Liga I, în timp ce Oţelul ocupă în continuare locul 12, la doar 6 puncte distanţă de Gaz Metan, prima formaţie aflată pe loc retrogradant.

Caseta tehnică:

FC TIMIŞOARA - OŢELUL GALAŢI 1-0 (Bucur 22)

FC Timişoara: Pantilimon - Bădoi, Cisovsky, Nibombe, Latovlevic - Scutaru, Stancu, Magera (Vrsic 68), Artiom Karamian (Maxim 90+1) - Bucur, Parks (Curtean 57). Antrenor: Gabi Balint.

Oţelul Galaţi: Kolev - Râpă (Tănasă 69), Costin, Sârghi (Tismănaru 81), Cârjă - Sălăgean, Bourceanu, Iorga, Elek - Pena (Giurgiu 57), Ibeh. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Sârghi 75, Latovlevic 78 / Bourceanu 60

Arbitri: Georgian Ionescu - Octavian Şovre, Adrian Midişan

Stadion: Dan Păltinişanu; Spectatori: 7.000.

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida FC Timişoara - Oţelul Galaţi, scor 1-0.

Mai multe articole despre:
Liga I Oţelul Galaţi Etapa a 30-a FC Timişoara