MENIU

FC Timişoara l-a legitimat pe portarul naţionalei Bosniei

Foto: soccerfansnetwork.com

Deşi se pregăteşte pentru debutul în Liga Europa, FC Timişoara continuă să facă transferuri. Gruparea bănăţeană l-a legitimat pe portarul naţionalei Bosniei, Nemanja Supic, care a semnat un contract valabil până în 2014.

"E un portar cu mare experienţă. Bosnia e aproape calificată la Mondial, a învins Armenia fraţilor Karamian cu 2-0, iar Supic a fost cel mai bun de pe teren. Apoi, a remizat cu Turcia şi la fel s-a întâmplat, a fost cel mai bun. Vine la noi pentru ca împreună cu Pantilimon şi Taborda să facă acel grup de trei portari de care are nevoie orice club important", a spus preşedintele Timişoarei, Marian Iancu, luni seară la Analog TV.

Ultima oară, Supic a jucat în Cipru, la Anorthosis Famagusta, de unde se aşteaptă cartea verde a jucătorului.

Conducătorul grupării de pe Bega a recunoscut însă că l-a transferat pe Supic şi pentru că titularul Pantilimon s-ar putea transfera la o echipă mare: "Se poate pune problema oricând ca Pantilimon să plece, la valoarea pe care o are deja. La fiecare meci vin mulţi scouteri să îl urmărească. Suntem conştienţi că poate să plece oricând".

În vârstă de 27 de ani, Nemanja Supic a ajuns la FC Timişoara din postura de jucător liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea pe care o avea cu Anorthosis Famagusta ca urmare a eliminării echipei din Liga Europa. Bosniacul (1,97m) este titular în echipa naţională a ţării sale, pentru care a debutat în acest an, şi a adunat deja 7 selecţii.

Mai multe articole despre:
Marian Iancu transfer contract Bosnia FC Timişoara