MENIU

FC Timişoara a remizat in extremis cu CS Otopeni

Foto: NewsIn

FC Timişoara a obţinut in extremis un punct în meciul cu CS Otopeni, disputat duminică în etapa a 21-a a Ligii I şi încheiat la egalitate, scor 2-2, după ce ilfovenii au condus cu 2-0.

CS Otopeni a încheiat prima repriză în avantaj, după ce fostul timişorean Gabriel Caramarin a deschis scorul în minutul 17, într-un moment în care bănăţenii începuseră furibund şi dominaseră clar ostilităţile. Imediat după gol, meciul s-a stins şi până la pauză nu s-a mai consemnat nicio ocazie de gol.

La reluare, FC Timişoara a continuat să domine steril în căutarea golului. Iar acesta a picat, însă tot în poarta nefericitului Pantilimon, lăsat descoperit de o apărare visătoare, depăşită foarte uşor de Liviu Ganea (71), pus într-o poziţie ideală de gol de o pasă inteligentă a lui Valentin Negru.

Clişeul potrivit căruia 2-0 este cel mai periculos scor a fost simţit pe propria piele de cei de la CS Otopeni. Aceştia au condus cu 2-0 doar un minut, deoarece Winston Parks a reuşit să reducă din diferenţă cu un gol marcat cu capul, peste portarul Cristian Munteanu. Tot el a marcat şi golul egalizator, în minutul 89, şi a adus Timişoarei un punct nesperat, după cum au decurs lucrurile la Ploieşti.

De notat că la CS Otopeni a debutat, duminică, atacantul Victoraş Iacob, revenit în Liga I după o experienţă nu tocmai reuşită în Germania, la SC Karlsruhe.

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida CS Otopeni - FC Timişoara, scor 2-2.

Mai multe articole despre:
Liga I CS Otopeni FC Timişoara etapa a 21-a