MENIU

FC Braşov trebuie să îi plătească lui Mugurel Buga restanţele salariale, în urma unei decizii a CSL

Foto: NewsIn

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor (CSL) din cadrul LPF a admis memoriul lui Mugurel Buga împotriva clubului FC Braşov şi a obligat formaţia de sub Tâmpa să îi achite jucătorului restanţele financiare pe care acesta le mai avea de primit, informează site-ul ligii.

Mugurel Buga a plecat de la FC Braşov la finalul sezonului trecut şi a ajuns la Rapid, din postura de jucător liber de contract, după ce braşovenii nu i-au mai prelungit contractul. Buga mai are de încasat de la ardeleni anumite sume de bani din prime şi rate salariale.

Membrii CSL au mai decis să îl declare liber de contract pe Alexandru Stoica, cel care a evoluat la Internaţional Curtea de Argeş.

De asemenea, a fost admis memoriul lui Ciprian Prodan împotriva echipei Gaz Metan Mediaş, iar cei din urmă trebuie să îi achite fotbalistului restanţele financiare.

Într-un alt litigiu, dintre SC Liţă Sport, firma de impresariat a lui Cătălin Liţă, şi clubul Poli Iaşi, cei dintâi au avut câştig de cauză, iar formaţia ieşeană este obligată la plata unor sume de bani.

Cazurile FC Argeş-Dinamo, Ives Cakarun-Rapid, Dorin Toma-CFR Cluj şi Dan Zdrâncă-Astra Ploieşti au fost amânate pentru data de 8 septembrie, în timp ce speţele dintre Vranjkovic şi Dinamo, respectiv Steaua şi FC Timişoara au primit termen pentru 15 septembrie.
Mai multe articole despre:
LPF FC Braşov Mugurel Buga