MENIU

FC Braşov şi Unirea Urziceni s-au anulat reciproc

Foto: NewsIn

FC Braşov şi Unirea Urziceni au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, sâmbătă, în etapa a 13-a a Ligii I.

Meciul a fost unul cu un ritm bun, dar cele două combatante au reuşit în cea mai mare parte a timpului să se blocheze foarte bine, astfel că în câteva rânduri minutele s-au scurs fără ocazii de poartă.

În prima repriză, braşovenii au dominat şi şi-au creat mai multe ocazii, Arlauskis fiind în câteva rânduri un adevărat înger păzitor pentru Unirea Urziceni, o echipă vizibil obosită după ce în ultima săptămână a mai disputat două meciuri, cu Universitatea Craiova în campionat şi cu Glasgow Rangers în Liga Campionilor.

În repriza secundă, Unirea a echilibrat balanţa, asta şi pe fondul unei retrageri deliberate a braşovenilor, care au scăzut ritmul. Apărarea gazdelor a confirmat încă o dată renumele de una dintre cele mai sigure din Liga I şi nu a cedat nici în acest meci presiunii adversarului. Chiar dacă nu a mai jucat la turaţia din prima repriză, FC Braşov şi-a creat şi în partea secundă ocazii, irosite însă de Roman, Cătălin Munteanu, Zaharia Sburlea şi Ezequias.

În partea a doua, ambele formaţii au solicitat penalty-uri, unul - gazdele şi două - cei de la Unirea, însă Teodor Crăciunescu a lăsat de fiecare dată jocul să continue.

Rezultatul final, 0-0, nu ajută prea mult niciuna dintre echipe, care rămân despărţite de un punct în clasamentul Ligii I.

Deşi ameninţa că nu se va prezenta la meciulde la Braşov, din cauză că acesta nu a fost programat cel puţin o zi mai târziu, antrenorul Unirii, Dan Petrescu, a urmărit jocul din tribună.

CASETA TEHNICĂ:

FC BRAŞOV - UNIREA URZICENI 0-0

FC Braşov: D. Coman - Rui Duarte, Abrudan, Nuno Diogo, Ezequias - Roman, Grigore, Măldărăşanu, C. Munteanu (I. Voicu 80) - Ilyeş (Sburlea 60), Zaharia (Hadnagy 46). Antrenor: Viorel Moldovan.

Unirea: Arlauskis - E. Nicu, Galamaz, D. Munteanu, Bordeanu - Maftei - Semedo (L. Marinescu 89), S. Paraschiv, I. Apostol, Frunză (Onofraş 73) - Bilaşco (Dănălache 80). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Măldărăşanu 33, N. Grigore 52, Abrudan 62 / D. Munteanu 19, Bilaşco 27, Arlauskis 86

Arbitri: Teodor Crăciunescu - Cristian Nica, Eduard Crângaşu

Stadion: Tineretului; Spectatori: 4.000

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida FC Braşov - Unirea Urziceni, scor 0-0.

Mai multe articole despre:
Liga I Unirea Urziceni FC Braşov Etapa a 13-a