MENIU

Farrah Fawcett a realizat un jurnal video despre lupta sa împotriva cancerului

Foto: flickr.com

Actriţa Farrah Fawcett intenţionează să dezvăluie lupta sa de doi ani şi jumătate împotriva cancerului de care suferă, prin intermediul unui jurnal video care urmează a fi difuzat săptămâna viitoare pe postul american de televiziune NBC.

Fosta vedetă a serialului "Charlie's Angels" va da publicităţii informaţii personale despre tratamentele pe care le-a urmat în SUA şi Germania, într-un material numit "Farrah's Story", care va fi difuzat pe NBC, pe data de 15 mai.

Filmările sunt făcute cu propria cameră video. Pe parcursul a două ore, Farrah Fawcett va relata amănunte despre boala sa, dar materialul include şi apariţii ale partenerului ei de-o viaţă, Ryan O'Neal, alături de actorii din distribuţia serialului Charlie's Angels, Jaclyn Smith şi Kate Jackson.

Doug Vaughan, vicepreşedinte al departamentului de dezvoltare al NBC, e de părere că "Farrah's Story" este o relatare "incredibil de intimă şi de mişcătoare". "Farrah şi-a dorit ca noi să vedem adevăratele efecte ale bolii şi să înregistreze, onest, tot ceea ce priveşte diagnosticul, tratamentele şi perspectivele de viitor", adaugă Doug Vaughan.

Diagnosticată cu cancer anal în septembrie 2006, patru luni mai târziu se declară vindecată, dar boala recidivează în luna mai a anului 2007. A apelat la tratamente alternative în Germania, fiind internată, pentru o scurtă perioadă, luna trecută, într-un spital din Los Angeles ca urmare a revenirii după o procedură medicală efectuată în Germania. Un raport medical, întocmit în luna aprilie arată că boala s-a extins la ficat, dar medicii care o supraveghează refuză să comenteze această informaţie.

Farrah Fawcett are în palmares şase nominalizări la Globul de Aur şi este considerată una dintre cele mai frumoase blonde din istoria Hollywood-ului. În 1995, actriţa a surprins pe toată lumea pozând în revista Playboy, la vârsta de 48 de ani, acea ediţie a revistei fiind cea mai vândută din anii '90.
Mai multe articole despre:
cancer NBC Farrah Fawcett