MENIU

Falub: "Am făcut un joc execrabil şi am luat goluri de cascadorii râsului"

Foto: NewsIn

Antrenorul Unirii Alba Iulia, Adrian Falub, şi-a criticat vineri jucătorii după greşelile comise în meciul cu Astra Ploieşti, declarându-se exasperat că aceştia repetă în fiecare partidă aceleaşi erori.

"Am făcut un joc defensiv execrabil şi am luat goluri de cascadorii râsului. În aceste condiţii, cu siguranţă nu putem acumula puncte. Mai trist e că repetăm erorile la fiecare meci şi trebuie să vedem ce e de făcut, pentru a remedia jocul. Astfel, nu putem acumula puncte", a declarat Adrian Falub, vineri, după înfrângerea echipei sale de la Ploieşti.

De partea celaltă, Nicolo Napoli a apreciat că victoria echipei sale a fost îndreptăţită. "Mă bucur că am avut parte de oportunităţi mari după jocurile cu Rapid şi Poli Timişoara şi sunt foarte mulţumit de jocul echipei şi de moralul pe care îl au toţi jucătorii. Importante au fost victoria şi acumularea acestor puncte în clasament. Băieţii au luptat, iar victoria este absolut meritată", a declarat antrenorul italian.

Tehnicianul a precizat că echipa sa nu are emoţii pentru viitoarea etapă, în care o vor întâlni în deplasare pe campioana României. "Fireşte, mergem la Urziceni să jucăm fotbal şi dacă vom evolua aşa cum am făcut în ultimele 3 etape sunt şanse să nu pierdem", a spus Napoli.

Astra Ploieşti a învins vineri echipa Unirea Alba Iulia cu scorul de 4-2, în etapa a 7-a a Ligii I, şi a înregistrat a doua victorie consecutivă pe propriul teren.
Mai multe articole despre:
Unirea Alba Iulia Astra Ploieşti Adrian Falub