MENIU

Fahti Taher: Copos nu a renunţat la banii mei!

Copos a pus ochii pe cele opt milioane ale lui Taher

Omul de afaceri iordanian afirmă într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor că patronul Rapidului vrea să recupereze de la Lutz Stache, şi să-şi însuşească, suma de  opt milioane de euro pe care Rapid i-o datorează.

Încă o victimă pe lista potenţialilor cumpărători ai Rapidului: Lutz Stache nu se mai află în cărţi pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni: \"Lucrurile sunt clare. Decizia mea este luată, vreau să finalizez contractul, dar problema nu este la mine. L-am rugat să semnăm contractul până pe 18 decembrie, pentru că trebuia să pregătim returul şi să aducem doi jucători. În plus, avem şi câţiva jucători la final de contract\" anunţa, miercuri, George Copos.

Adevărul pare să fie, însă, altul: l-a dezvăluit presei chiar fostul partener de afaceri al lui Copos, Fahti Taher. \"Am clarificat totul cu George, i-am zis că nu mai vreau nici un leu. Asta e, fotbalul a fost o distracţie pentru mine. E criză, dar ce să fac? Pierd 8 milioane şi gata! George nu a renunţat la bani. La banii mei! Hahaha! Copos vrea să recupereze de la neamţ banii pe care Rapidul mi-i datora mie şi să-i păstreze el pe toţi!\" este declaraţia-şoc făcută de Taher pentru Gazeta Sporturilor.

Omul de afaceri german, Luz Stache, a spus că nu poate semna un contract atâta timp \"cât situaţia cu domnul Taher nu a fost clarificată\", iar aici se referă la diferendul dintre Copos şi Taher, care susţine că are de recuperat 8 milioane de euro de la Rapid. De asemenea, acesta susţine, printre altele, că nu poate semna un contract care stipulează că primeşte terenurile de antrenament doar pentru 5 ani.

Mai multe articole despre:
Rapid George Copos Fahti Taher Lutz Stache