MENIU

Fabbiani refuză transferul la Velez şi susţine că vrea să joace la River Plate!

Foto: NewsIn

Atacantul Cristian Fabbiani a declarat, marţi, că preferă să nu joace deloc până la vară, deşi formaţia Velez Sarsfield ajunsese la un acord cu Newell's Old Boys pentru împrumutul său pe 6 luni, deoarece îşi doreşte să evolueze pentru River Plate, informează "Rosario".

"Prefer să stau şase luni pe tuşă decât să merg acolo. Sunt mândru că am fost ofertat, Velez este o echipă serioasă, dar gândul meu stăt tot la River Plate", a afirmat Fabbiani, care aparţine de CFR Cluj.

Atacantul susţine că oferta primită de la Velez a fost una foartă bună din punct de vedere financiare, dar el îşi doreşte foarte mult să evolueze la River Plate. "Contractul cu Velez a fost cel mai bun din cariera mea, dar eu nu joc pentru bani. În acest moment, vreau să joc la River. Prefer să stau degeaba decât să nu joc la River", a mai afirmat fotbalistul în vârstă de 25 de ani.

Formaţia Velez Sarsfield a anunţat marţi pe site-ul său oficial că a ajuns la un acord cu Newell's Old Boys pentru împrumutul până în vară a atacantului Cristian Fabbiani. După declaraţia lui Fabbiani, cei de la Velez l-au caracterizat pe jucător drept un "iresponsabil". "Fabbiani a dat dovada de lipsa de profesionalism si de respect", se poate citi pe site-ul lui Velez.

Fabbiani (25 de ani) a fost împrumutat de campioana României, CFR Cluj, la Newell's Old Boys, în prima parte a sezonului, dar în această iarnă şi-a manifestat dorinţa de a pleca, întrucât nu a fost plătit deloc de formaţia argentiniană. River Plate, al cărei fan s-a declarat, şi-a manifestat dorinţa de a-l achiziţiona, dar Newell's s-a opus cedării atacantului, plătindu-i în cele din urmă restanţele financiare, după ce acesta a depus memoriu la forurile abilitate din Argentina.