MENIU

Expoziţie de fotografie Andrei Pandele cu ocazia premierei Amintirilor din Epoca de Aur

Foto: REALITATEA.NET

Cu ocazia avanpremierei filmului Amintiri din Epoca de aur 1: Tovarăşi, frumoasă e viaţa! – care se va desfăşura pe 24 septembrie, va avea loc şi vernisajul unei expoziţii de fotografie din perioada anilor ‘80, semnată Andrei Pandele.

Premiera filmului va avea loc la cinematograful Studio din capitală, iar expoziţia va rămâne la dispoziţia publicului pe toată durata de prezentare a filmului, până  la data de 9 noiembrie.

Andrei Pandele, de profesie arhitect, este unul dintre cei mai apreciaţi fotografi români, fotografiile sale despre perioada comunistă fiind expuse în numeroase ţări în ultimii ani.

Amintiri din epoca de aur, film colectiv scris şi produs de Cristian Mungiu, ecranizează cele mai cunoscute legende urbane din perioada anilor ‘80. În România, pelicula va rula sub forma a două filme distincte, proiectate în cinematografe la distanţă de o lună. Prima parte, comedia Amintiri din Epoca de Aur 1: Tovarăşi, frumoasă e viaţa!, va putea fi vazută începând din 25 septembrie în Bucureşti, Iaşi, Cluj, Constanţa, Timişoara, Bacău şi Piteşti. Partea a doua, Dragoste în timpul liber, va rula în cinematografe din 23 octombrie.