MENIU

EXCLUSIV REALITATEA.NET: Un client jefuit a reuşit să dea pe mâna poliţiei un taximetrist pirat - VEZI VIDEO

Un taximetrist pirat din Bucureşti a fost prins de către poliţişti la numai câteva ore după ce a sechestrat şi jefuit un tânăr
Bonuri şi aparate de taxat false, însemne de taxi si logouri, de asemenea, contrafăcute. Meseria de taximetrist pirat se bazează în Capitală, dar nu numai, pe mult tupeu şi pe neatenţia clienţilor.

Un taximetrist pirat din Bucureşti a fost prins de către poliţişti la numai câteva ore după ce a sechestrat şi jefuit un tânăr. Incindentele s-au petrecut la capătul unei curse de numai 10 kilometri, de la Cora Lujerului la mallul Vitan, pentru care taximetristul, pe numele său Mihai Anghel, a pretins nu mai puţin de 90 de lei.

Bonuri şi aparate de taxat false, însemne de taxi si logouri, de asemenea, contrafăcute. Meseria de taximetrist pirat se bazează în Capitală, dar nu numai, pe mult tupeu şi pe neatenţia clienţilor. Paguba provocată bucureştenilor este însă demnă de toată atenţia.

Bogdan D. a urcat într-un taxi, care avea pe caroserie logoul unei firme cunoscute. La finalul cursei, pe aparatul de taxat, cursa de 10 kilometri avea un preţ de patru ori mai mare decât cel normal. Pentru că a cerut bon, tânărul a fost bruscat. Mai întâi a fost blocat în maşină, apoi i s-au luat banii din portofel cu forţa şi a fost ameninţat cu bătaia.

"Am scos telefonul să sun la Poliţie, dar mi-a luat telefonul. Atunci am vrut să cobor din maşină, mi-a blocat portierele. Am scos portofelul şi i-am zis că îi dau banii dacă-mi dă bonul şi mi-a dat bonul, apoi mi-a luat portofelul din mână şi după ce şi-a scos el două hârtii de cinci sute de mii mi-a luat şi bonul din mână, mi l-a smuls, mi l-a rupt şi m-a aruncat din maşină", povesteşte Bogdan D.

După ce a depus reclamaţie, agenţii în civil ai Secţiei 11 de Poliţie au insistat ca Bogdan să refacă traseul cursei de taxi, în speranţa că şoferul va fi găsit tot în faţa hipermarketului de unde racola clienţii creduli. Şi, surpriză, piratul era chiar acolo!

Vedeţi ce s-a întâmplat în materialul video.


Bogdan nu este singurul păgubit. Bucureştenii cad pradă zilnic taximetriştilor pirat, care acţionează mai ales la aeroportul Băneasa, la Gara de Nord şi în parcările principalelor centre comerciale.