MENIU

EXCLUSIV REALITATEA.NET: "Nu ne e frică de cutremure. În faţa lui Dumnezeu nu avem ce face!" Urmăriţi un reportaj din capitala cutremurelor

Foto: realitatea.net
REALITATEA.NET Magazin: Reportaj în capitala cutremurelor

REALITATEA.NET a realizat un reportaj în localitatea Vrâncioaia, acolo unde cutremurele se ţin lanţ. Săptămânal sunt şi câte şase seisme! Ce spun oamenii de aici despre cutremure aflaţi în emisiunea REALITATEA.NET Magazin.

La Vrâncioaia locuiesc aproximativ 700 de oameni. Despre ei se poate spune că sunt cei mai căliţi români în ceea ce priveşte cutremurele. Aproape că nu mai bagă în seamă faptul că, de circa şase ori de săptămână, pământul le fuge de sub picioare.

Un cutremur de 5 grade pe scara Richter, care a panicat locuitorii din cea mai mare parte a ţării, a trecut aproape neobservat la Vrâncioaia. "Nu ne e frică de cutremure. În faţa lui Dumnezeu nu avem ce face", spun sătenii. Vedeţi un reportaj exclusiv în REALITATEA.NET Magazin.

Tot în emisiune vedeţi un manechin de top din România care se împiedică urcând pe podium şi o femeie care fură tigăi.

REALITATEA.NET Magazin, prezentată de Ionel Lespuc, vă aduce în fiecare săptămână cele mai interesante ştiri de pe portalul REALITATEA.NET. Puteţi să contribuţi direct la realizarea emisiunii trimiţând imagini sau comentarii la adresa penet@realitatea.net.