MENIU

EXCLUSIV ONLINE: Ultima apariţie televizată a Tatianei Stepa - VEZI VIDEO

Ultima apariţie televizată a Tatianei Stepa, în cadrul emisiunii 100% ADEVĂRAT, difuzată de OTV
Foto: servuspress.ro

Tatiana Stepa, vocea nepreţuită a muzicii folk din România, s-a stins din viaţă, vineri dimineaţă, la Spitalul Militar din Capitală. În urmă cu o săptămână, artista a fost prezentă în studioul OTV, aceasta fiind ultima apariţie televizată a Tatianei Stepa. REALITATEA.NET vă prezintă, exclusiv online, ultimele imagini cu regretata artistă.

Comunitatea folk este bulversată de dispariţia artistei, iar încă de la aflarea cumplitei veşti în centrul oraşului Calafat au fost montate două boxe din care răsună cântecele care i-au adus atât de mulţi fani.  

Contactat de REALITATEA.NET, poetul Adrian Păunescu a declarat că este  îndurerat de dispariţia artistei. "Nu spun nimic, pentru mine nu este un subiect, pentru mine este o mare dramă şi vă rog să mă înţelegeţi că nu mă pot expune. Sunt prea îndurerat", a spus Adrian Păunescu.

Departe de lumina reflectoarelor, artista s-a luptat cu o boală cumplită, cancerul, dar şi cu o viaţă grea fiind nevoită în ultimii ani de viaţă să-şi părăsească locuinţa şi să suporte pierderea celor dragi.

"Tatiana a fost o luptătoare în toată puterea cuvântului, un om căruia Dumnezeu i-a rezervat un destin deosebit, dându-i pe de-o parte harul miraculos al cântecului, dar şi pe de altă parte o viaţă foarte chinuită. Era o fire veselă, nu lăsa niciodată să se vadă că era afectată de boală", a declarat pentru REALITATEA.NET, colegul de scenă al artistei, Cristian Buică.

În perioada turneelor din ultimii ani, Tatiana Stepa înfrunta cu decenţă problemele de sănătate şi cu foarte multă discreţie se retrăgea în culise pentru a-şi face injecţiile.  

În ultimele luni de viaţă, artista avea puterea să spere. "Nu ne lăsăm!", le spunea Tatiana Stepa prietenilor apropiaţi. Cu toate acestea, ultima apariţie televizată a cântăreţei, în cadrul emisiunii 100% ADEVĂRAT, difuzată de OTV, a dezvăluit faptul că artista obosise să se mai lupte cu boala.

Potrivit producătorilor OTV, Tatiana Stepa îşi dorea foarte mult să urce pe scenă şi a fost suţinută de Victor Socaciu, care plănuia să realizeze în luna septembrie a acestui an un concert pentru strângere de fonduri. Mai mult, un admirator se arătase interesat să-i ofere lunar 2.000 lei pentru a duce un trai decent.

Tatiana Stepa a debutat la "Cenaclul Flacăra", în 1989,  cu melodia "Şi-am să-mi fac o doină".  După ce activitatea de la  "Cenaclul Flacăra" a fost interzisă, a lucrat în mina Lupeni, apoi ca tehnoredactor de carte, la Bucureşti. Ca apariţii discografice, cântăreaţa a lansat două albume si un dublu album, dar a participat şi la realizarea mai multor albume comune de muzică folk. În ultimii ani, Tatiana Stepa a participat la evenimente majore de muzică folk, printre care festivalul Om Bun, Folk You, Sighişioara şi Folkfest.

Vezi şi Tatiana Stepa a murit vineri dimineaţă la Spitalul Militar

Mai multe articole despre:
moarte OTV Tatiana Stepa