MENIU

EXCLUSIV MONEY.RO - Andreea Marin Bănică în business: Sunt un negociator cinstit. Este ca mine sau deloc!

<descriere>

Andreea Marin Bănică este cunoscută ca director de programe şi prezentatoare a emisiunii \"Surprize, Surprize\". Acum are afaceri în diverse domenii şi spune, pentru MONEY.ro, care pot fi mişcările inspirate în această perioadă.

Ce înseamnă brandul Andreea Marin? Cât valorează el?

Cred că ar fi o infatuare pentru mine să vorbesc despre numele meu deja ca despre un brand. Alţii spun că este un brand şi cred că, dintr-un considerent pe care îl înţeleg, acela al durabilităţii acestui nume pe piaţă. Practic am construit din nimic destul de multe lucruri pe diverse direcţii, nu doar în televiziune, nu prea am avut eşec, şi atunci numele Andreea Marin Bănică asociat altor branduri sau altor idei de afaceri, nu neapărat celor care ţin de televiziune, înseamnă ceva durabil. Brandul Andreea Marin Bănică, dacă există, numai specialiştii o pot spune, mie mi se pare prea pretenţioasă abordarea. Cert e că tot ce am eu de făcut ca lucrurile să fie bune, din punctul meu de vedere, este să-mi fac treaba cu multă responsabilitate şi cu multă creativitate.

De ce crezi că firmele din România şi-au asociat numele cu al tău? De ce au dorit sa fii imaginea lor, să îi reprezinţi?

Cred că oricine vrea să-şi asocieze imaginea cu un om care are succes în domeniul său, mai ales când e vorba de un domeniu foarte vizibil, pentru că împrumuţi ceva din ceea ce tu realizezi, împrumuţi din notorietatea ta acelui brand, aduci publicul tău către acel brand cu care te asociezi. Atunci când aleg un brand cu care accept să colaborez, pentru că nu orice ofertă este şi una de acceptat, trebuie să fie unul în care cred, pentru că n-aş putea să fac reclamă la ţigări, dacă eu nu fumez şi n-am fumat niciodată. N-aş putea să fac reclamă unui brand în care chiar nu cred, pentru că nu îl folosesc şi nici nu l-aş folosi vreodată. Nu pot minţi spunând că îl voi folosi. M-am asociat cu branduri de îngrijire a părului, de-a lungul timpului, cu maşini de lux, bijuterii de lux şi mai sunt şi alte poveşti publicitare alături de care am fost, bunuri de larg consum, pe care chiar le folosesc. E frumos pentru că asta te ajută să călătoreşti. De foarte multe ori filmările se fac undeva în străinătate, cu regizori de valoare, de la care ai de învăţat, cu oameni interesanţi, cu echipe internaţionale, iar jobul ăsta este foarte bine plătit, să nu ascundem lucrul acesta. Asta mă ajută să am un venit bun şi să pot dona mai departe un procent bun celor pe care vreau să-i ajut, aşa toată lumea are de câştigat.

Citiţi restul materialului pe MONEY.ro.