MENIU

EXCLUSIV / Avocatul lui Bergodi: Stoichiţă stă ilegal pe banca Stelei!

Foto: NewsIn

Bogdan Tohăneanu a declarat pe REALITATEA.NET că directorul Şcolii de Antrenori, Mircea Rădulescu, este vinovat de situaţia conflictuală dintre Bergodi şi Steaua şi e curios cum va înregistra FRF contractul lui Mihai Stoichiţă, atât timp cât Rădulescu susţine că antrenorul italian nu a fost demis.

Schimbare de atitudine în cazul Bergodi a directorului Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, care la zece zile după ce îi spunea lui Cristiano Bergodi să nu se prezinte în Ghencea, revine şi spune că oficialii clubului Steaua sunt îndreptăţiţi să-i ceară antrenorului italian să revină la club, pentru că nu există niciun act oficial care să constate demiterea sa.

"În ziua despărţirii de Bergodi, Comisia Tehnică a FRF a primit o hârtie din partea Stelei în care se transmitea că s-a luat o decizie în urma căreia Mihai Stoichiţă va antrena în locul italianului, dar nicidecum că Bergodi a fost demis. Pe asta se bazează Steaua atunci când îl cheamă la serviciu pe Bergodi", a spus Mircea Rădulescu.

El s-a referit şi la situaţia lui Mihai Stoichiţă: "Nu ne-a fost adus încă angajamentul semnat de Stoichiţă cu Steaua, dar mai este timp. Regulamentul spune că un tehnician are la dispoziţie o lună pentru a semna contractul", a declarat Rădulescu pentru NewsIn. În replică la cele spuse de Rădulescu, avocatul lui Bergodi, Bogdan Tohăneanu, a spus pentru REALITATEA.NET: "Înţeleg că se dezice de ce spunea acum câteva zile. Bergodi l-a sunat pe Mircea Rădulescu să-l întrebe ce face, iar acesta i-a spus să nu mai meargă la echipă, fiindcă a fost înlocuit. Oricum, faptul că s-a ajuns până aici cu litigiul a fost determinat inclusiv de indecizia domnului Rădulescu. El trebuie să apere antrenorii, or prin atitudinea lui neclară a generat această situaţie".

În actele FRF nu e trecut numele lui Stoichiţă ca antrenor al Stelei, iar Tohăneanu ne-a declarat: "Dacă Bergodi nua fost demis sunt curios cum vor înregistra cei de la federaţie contractul lui Stoichiţă!". Mai mult, avocatul consideră că dacă din punct de vedere sportiv Steaua are o lună la dispoziţie să înregistreze contractul lui Stoichiţă la FRF, acesta trebuia să fie depus deja la Inspectoratul Teritorial de Muncă. "Stoichiţă stă ilegal pe banca Stelei! Toate echipele care au jucat contra echipei sale toamna aceasta ar trebui să depună contestaţii", ne-a mai spus Bogdan Tohăneanu.