MENIU

Ex-stelistul Cristocea, în probe de joc la DVSC Debrecen

Foto: NewsIn

Fostul mijlocaş stelist Vasilică Cristocea susţine în aceste zile probe de joc la formaţia DVSC Debrecen, informează site-ul oficial al liderului din campionatul maghiar.

Jucătorul român va fi testat de antrenorul Andras Herczeg în partida amicală de sâmbătă, cu Liberty Salonta, după care se va lua o decizia în privinţa sa.

Cristocea a fost pus pe lista de transferuri a grupării din Ghencea încă din 2008, iar în returul campionatului trecut a fost împrumutat la Ceahlăul Piatra Neamţ. Din vară, fotbalistul a evoluat numai pentru Steaua II, alături de Marius Croitoru, iar în această lună a fost anunţat de conducere că se poate transfera la orice echipă doreşte, fără ca formaţia roş-albastră să aibă vreo pretenţie financiară.

Vasilică Cristocea (28 de ani) a ajuns în Ghencea în iarna anului 2006, după ce timp de şapte ani evoluase pentru Farul Constanţa.

Fondată în 1902, Debrecen este una dintre cele mai puternice echipe din campionatul maghiar, reuşind să câştige trei titluri de campioană în ultimii patru ani. În acest sezon, gruparea maghiară ocupă prima poziţie după încheierea turului, cu 33 de puncte
Mai multe articole despre:
probe Debrecen Vasilică Cristocea