MENIU

"EUROVOT", o nouă emisiune la The Money Channel

Foto: REALITATEA.NET

Televiziunea de business The Money Channel anunţă lansarea emisiunii de dezbatere electorală "EUROVOT", care va debuta astăzi, 11 mai, şi se va difuza zilnic între orele 18:00 si 18:40. Cei doi moderatori ai emisiunii sunt Andreea Negru şi Radu Soviani.

Emisiunea "EUROVOT" va dezbate principalele probleme cu care se confruntă parlamentarii europeni, priorităţile României, precum şi felul în care cetăţenii şi mediul de afaceri din România consideră că trebuie să fie reprezentaţi în organismele europene, mai ales în Parlamentul European.

"Comportamentul României ca membru cu drepturi şi obligaţii în cadrul Uniunii Europene este un aspect important al vieţii românilor, iar postul The Money Channel are ca misiune permanentă informarea corectă şi echilibrată a publicului cu privire la problemele de interes major. Reprezentarea corectă şi demnă a României şi a problemelor economice, politice, sociale şi culturale cu care se confruntă societatea românească este o datorie a parlamentarilor europeni, iar The Money Channel o consideră şi o va trata ca pe o problemă de interes naţional", spune Daniel Apostol, redactor şef The Money Channel.

Spaţiul de emisie va fi împărţit şi repartizat conform normelor CNA şi nu se va percepe nicio taxă pentru participarea candidaţilor la emisiune.

Mai multe articole despre:
The Money Channel emisiune radu soviani