MENIU

Europarlamentarul Michael Cashman a participat la Marşul Diversităţii

Foto: Realitatea TV

E membru în Parlamentul European, este unul dintre capii partidului Laburist din Marea Britanie şi este homosexual. Europarlamentarul Michael Cashman a venit în România special pentru marşul GayFest de sâmbătă.

Michael Cashman a devenit cunoscut în Marea Britanie ca actor, culmea, interpretând un personaj gay. El spune că activitatea lui din Parlament nu a fost influenţată în niciun fel din cauza orientării lui sexuale.

"De aceea luptăm pentru egalitate, pentru că scoţi diferenţele din ecuaţie şi tratezi persoana respectivă ca pe oricine altcineva", a afirmat Michael Cashman.

Cashman a participat la o petrecere pro diversitate găzduită de Ambasada Marii Britanii.

"Şi guvernul Britanic şi Ambasada Britanică vor lupta în continuare împotriva oricărei forme de discriminare şi pentru drepturile omului", a declarat Robin Barnett, ambasadorul Marii Britanii.

"Oamenii spuneau: o să îi transformi pe toţi ceilalţi în homosexuali, dar asta sugerează că a fi heterosexual este ceva doar temporar şi fragil şi nu-i aşa!", a precizat Michael Cashman.

"E o ţară a Uniunii Europene, vreau să merg la marş cu voi, să sărbătoresc diversitatea şi vreau să atrag atenţia că lupta voastră este lupta Uniunii Europene. Despre asta este vorba, lupta pentru egalitate", a încheiat Cashman.
Mai multe articole despre:
Marea Britanie homosexuali paradă gay Robin Barnett