MENIU

EURO 2016, ROMÂNIA ELVEŢIA: România a arătat în meciul cu Franţa cât este de puternică. Update

EURO 2016, ROMÂNIA ELVEŢIA. Fundaşul elveţian Fabian Schar a declarat, luni, pentru site-ul oficial al UEFA, că echipa naţională a României a arătat în meciul cu Franţa cât este de puternică, dar speră ca formaţia sa să îşi asigure calificarea din grupe după partida împotriva "tricolorilor", scrie News.ro.  Cum arată echipa României, înainte de începerea partidei. 

EURO 2016, ROMÂNIA ELVEŢIA. "Va fi un meci dificil. România a arătat în meciul cu Franţa cât este de puternică. Au jucat foarte bine, au fost alerţi, agresivi şi s-au ridicat la nivelul Franţei. Va trebui să jucăm mai bine decât în meciul cu Albania, dar sper să ne calificăm din grupe încă de la meciul cu România", a spus Schar.

Autorul singurului gol al partidei Elveţia - Albania a afirmat că el şi colegii săi au fost puţin nervoşi la meciul de debut de la Euro: "Va trebui să ne îmbunătătţim jocul şi să nu mai oferim şanse adversarului. La meciul cu Albania am făcut câteva greşeli, dar portarul nostru a avut intervenţii bune. Trebuie să-i mulţumim lui Sommer pentru intervenţiile sale. Întotdeauna debutul la un turneu final este dificil. Am fost puţin nervoşi".

România a fost învinsă de Franţa în meciul de debut la Euro-2016, scor 2-1, iar, miercuri, de la ora 19.00, va juca în compania Elveţiei, care a trecut de Albania, scor 1-0, prin golul marcat de Schar.

Update: Anghel Iordănescu pare că s-a decis în privinţa primului 11 al României pentru meciul cu Elveţia. Selecţionerul a pregătit şi o mare surpriză: Nicuşor Stanciu nu va juca din primul minut. Locul său va fi luat de Alex Chipciu. O altă schimbare faţă de echipa de la meciul cu Franţa este titularizarea lui Keşeru, în locul lui Florin Andone. De asemenea,Torje îi va lua locul lui Adi Popa.

Mai multe articole despre:
fotbal meci EURO 2016 Romania Elvetia