MENIU

Emmanuel Kone, la un pas de moarte!

Foto: PROSPORT
Emmanuel Kone a suferit o leziune a măduvei cervicale în amicalul dintre Curtea de Argeş şi Drobeta Turnu Severin.

Amical cu probleme pentru Emmanuel Kone, noul transfer al celor de la Internaţional Curtea de Argeş. Jucătorul împrumutat de CFR Cluj la gruparea nou promovată a fost la un pas de moarte, după ce a suferit o comoţie în partida de pregătire disputată marţi în compania echipei de ligă secundă Drobeta Turnu Severin.

În minutul 4 al partidei, Kone a suferit o comoţie în urma unei ciocniri cu fundaşul Dan Ignat. Ivorianul şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost transportat la un spital din Piteşti, unde medicii i-au pus diagnosticul: leziune a măduvei cervicale. După verdictul doctorilor piteşteni, Kone a fost dus imediat la Bucureşti, pentru analize amănunţite.

După o noapte de spitalizare, medicii au stabilit că internaţionalul ivorian îşi va putea relua pregătirile după o pauză de patru zile. Kone s-a întors deja în cantonamentul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş.

Partida amicală dintre Internaţional Curtea de Argeş şi Drobeta Turnu Severin s-a disputat la Mioveni şi s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Meciul s-a soldat şi cu o eliminare, Mutinho, de la Drobeta, după două galbene, al doilea pentru injurii aduse arbitrului, dar şi cu un penalty ratat de Internaţional, prin Frăsineanu, în minutul 32.

Elevii pregătiţi de Ştefan Stoica vor întâlni, sâmbătă, la Craiova, pe Universitatea, în ultima partidă de verificare dinaintea confuntării cu Oţelul Galaţi, din prima etapă a Ligii I.