MENIU

Emil Boc: Coaliţia PSD-PNL este o coaliţie a trocurilor politice

<descriere>

Preşedintele PD-L, Emil Boc, vede în apropierea dintre social-democraţi şi liberali o formulă generată de \"scopul comun al celor două partide de păstrare a privilegiilor\".

\"PSD şi PNL nu au învăţat nimic din lecţiile trecutului. Românii ştiu ce au de făcut, nu mai au nevoie de indicaţiile lui Boc, Geoană, Antonescu\", a spus, marţi, Emil Boc.

În opinia democrat-liberalului, această nouă coaliţie care se prefigurează este o \"coaliţie a trocurilor politice, o coaliţie pentru păstrarea privilegiilor. Preşedintele PD-L a recunoscut că, în prezent, partidul său poartă discuţii cu PNL şi UDMR, dar \"pentru a pune voinţa românilor în Parlament, pentru a reduce numărul de parlamentari şi pentru revizuirea Constituţiei\".

\"Este o coaliţie pentru păstrarea privilegiilor. Aţi auzit de ieri încolo să se mai discute de reducerea numărului de parlamentari, aţi mai auzit de desfiinţarea pensiilor parlamentarilor, aţi mai auzit de aceste lucruri? Nu. Le-au pus la cutie pentru că obiectivele lor politice şi de interes le cer să meargă într-o altă direcţie\", a încheiat Emil Boc.