MENIU

Emil Boc: Cine lipseşte de la Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă riscă să fie demis

Foto: RTV
Absenţii de la reuniunile Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă vor fi demişi

Absenţii de la reuniunile Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă vor fi demişi. Avertismentul vine din partea premierului Emil Boc, după ce de la întâlnirea de vineri au lipsit şase persoane, majoritatea secretari de stat.

Şeful Executivului a avertizat reprezentanţii instituţiilor publice că nu acceptă absentarea de la întrunirile Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. 
"Nu există niciun fel de justificare de a nu fi prezent la o reuniune excepţională a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, exceptând situaţiile când tu eşti trimis să rezolvi o situaţie de urgenţă. De aceea, am dispus măsurile necesare, cei care lipsesc vor fi imediat demişi şi înlocuiţi, şi puşi oameni care să asigure continuitatea funcţionării statului, inclusiv într-o asemenea situaţie", a declarat Emil Boc.

Conform agenţiei NewsIn, absenţii sunt Cătălin Roşculete, secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Marin Anton, secretar de stat la Transporturi, Ion Năstăsescu, preşedintele Agenţiei Nucleare şi Eugen Bancheş, consilier la aceeaşi agenţie, secretarul de stat Marius Fecioru de la Ministerul Comunicaţiilor şi Constantin Mitu, de la Ministerul Educaţiei. Toţi cei şase şi-au trimis la reuniunea de vineri consilierii.