MENIU

Elisabeth Fritzl a mărturisit că a fost grav rănită de jucăriile sexuale pe care tatăl său o obliga să le folosească în timpul violurilor

Foto: RTV

Procesul secolului în Austria continuă. Marţi, juriul austriac, format din patru femei şi patru bărbaţi a urmărit prima parte din mărturia de 11 ore a fiicei lui Josef Fritzl, Elizabeth, prezentată de pe o înregistrare video.

Mărturia video a lui Elisabeth Fritzl scoate la iveală noi amănunte şocante din perioada în care femeia, astăzi în vârstă de 42 de ani, a fost ţinută captivă de tatăl ei.

Mărturia video a fiicei lui Josef Fritzl durează 11 ore. Condiţia pe care aceasta a pus-o pentru a dezvălui anchetatorilor coşmarul la care a fost supusă, a fost să nu îl mai vadă pe tatăl său niciodată.

Elisabeth a povestit cum tatăl său aducea zeci de filme pornografice şi o obliga să le urmarească, iar apoi să le pună în practică, în timpul violurilor care durau ore întregi.

Elisabeth a declarat că la un moment dat, a renunţat să se mai împotrivească tatălui său, pentru că şi-a dat seama că supravieţuirea sa depindea de el.

Elisabeth a mărturisit că a fost grav rănită de jucăriile sexuale pe care tatăl său o obliga să le folosească în timpul violurilor.

Cea mai şocantă mărturie a sa se referă la moartea unuia dintre gemenii pe care i-a adus pe lume în 1996, în urma violurilor repetate. Elisabeth dă detalii asupra modului în care geamănul Michael a decedat, neprimind îngrijiri medicale, deşi se născuse cu probleme respiratorii.

Fritzl a respins luni acuzaţia de crimă.