MENIU

Elena Udrea este aşteptată astăzi la audierile comisiei de anchetă parlamentară

Foto: Realitatea.net

Elena Udrea, ministrul Turismului, este aşteptată astăzi la audierile comisiei de anchetă parlamentară. Activitatea comisiei este îngreunată din cauza documentelor contradictorii şi a polemicii fără sfârşit.

Udrea a cerut schimbarea componenţei comisiei de anchetă. Ministrul Turismului a transmis miercuri, în scris, atât Biroului Permanent al Camerei Deputaților, cât și Comisiei Parlamentare de Anchetă a activităţii Ministerului Turismului, motivele pentru care a decis să nu se mai prezinte nici ea şi niciun angajat al Ministerului Turismului, în faţa comisiei parlamentare, în actuala ei componenţă.

"Mă voi prezenta în faţa Comisiei doar în momentul în care aceasta va avea o altă componenţă, respectiv atunci când din comisie nu vor mai face parte parlamentarii care au participat la discuţia prezentată publicului larg de către mass-media", se spune în adresa semnată de ministrul Turismului. 

De altfel, ministrul Turismului merge astăzi la Parchetul General pentru a depune plângere împotriva unor membri ai comisiei de anchetă, a căror voce se aude pe înregistrarea şedinţei comisiei de anchetă apărută în presă la începutul săptămânii. 

Mai multe articole despre:
comisie audiere Elena Udrea anchetă documente