MENIU

Elena Udrea despre anchetarea sa: Nu avem de-a face decât cu un alt gest electoral al Coaliţiei 322

Foto: Realitatea.net

Ministrul Turismului a atacat şi pe blogul personal comisia parlamentară care anchetează modul cum au fost derulate anumite contracte ale instituţiei pe care o conduce.

După procese anunţate prin comunicate de presă şi critici aduse în faţa camerelor de luat vederi, Elena Udrea a revenit cu comentarii asupra comisiei de anchetă şi pe blogul personal.

"Se încheie o săptămână în care am asistat, stupefiată, la zeci de ore de dezbateri legate de persoana mea, la tone de minciuni şi calomnii lansate exclusiv cu scopul de a mă compromite. Toate aceste monstruozităţi se petrec, zic unii, în numele democraţiei, sub umbrela controlului parlamentar şi a libertăţii presei", susţine ministrul Turismului.
.
"Deşi am arătat în Parlament că nu avem de-a face decât cu un alt gest electoral al Coaliţiei 322, de această dată cu PSD la putere şi cu PNL în opoziţie, am decis să deschid larg porţile ministerului către public şi Comisia Vanghelie", mai scrie Udrea.

"Membrii comisiei s-au transformat brusc în staruri de televiziune şi, cu feţe de procurori, au lansat, începând de luni, nu doar asupra mea, ci şi asupra funcţionarilor din minister, o ploaie de acuzaţii. Mincinoase
. Ba că nu le-am trimis documentele solicitate, deşi corespondenţa dintre noi şi comisie dovedeşte contrariul, ba că doi funcţionari s-au sustras anchetei, deşi aceştia erau în concediu şi au fost chemaţi la comisie miercuri după-amiază pentru joi. Mai apoi, deşi mandatul lor se referă la acţiunile de promovare întreprinse de minister, au început să discute despre perdele, jaluzele, pixuri, consultanţă juridică etc, insinuând că am fi cheltuit sume fabuloase, care nu au nicio legătură cu realitatea", susţine Udrea.

Ministrul Turismului îşi încheie postarea printr-un atac la adresa liberalului Ludovic Orban, după ce preşedintele comisiei parlamentare de anchetă a declarat că Elena Udrea este vinovată înainte de finalizarea cercetărilor.