MENIU

Elena Udrea, comparată cu Elena Ceauşescu. Cum comentaţi?

Bănicioiu: Doamna Udrea ne-a arătat că e mai presus de lege
Bănicioiu: Atitudinea Elenei Udrea în faţa membrilor comisiei mi-a adus aminte de Elena Ceauşescu, în decembrie 1989
Foto: REALITATEA.NET

Nicolae Bănicioiu, membru al comisiei parlamentare de anchetă, a declarat joi că ministrul Turismului Elena Udrea s-a plasat undeva deasupra legii. Deputatul PSD a spus că a fost deranjat de atitudinea pe care Elena Udrea a avut-o în faţa membrilor comisiei.

"M-a deranjat atitudinea unui ministru, a unui cetăţean al României, care sfidează pe oricine îi cere o explicaţie. Nu vorbeam de puşculiţa doamnei Udrea de acasa, ci de banul public. Poate să îşi ţină în altă parte conferinţele de presă. Mă aşteptam să se spună ce s-a întâmplat cu banii publici", a mai spus Bănicioiu.

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu a comparat atitudinea "sfidătoare" a Elenei Udrea cu cea a Elenei Ceauşescu pe 25 decembrie 1989. "Din păcate, astăzi am revăzut acea imagine. De aceea, nu vreau să răspund la nicio acuză a doamnei Udrea, dar vreau să vă spun că din păcate ne-am întors în urmă cu 20 de ani, iar atitudinea domniei sale, îmi pare rău să o spun, dar mi-a adus aminte de Elena Ceauşescu", a afirmat Bănicioiu  după plecarea ministrului Turismului.

Bănicioiu a mai precizat că "domna Udrea este instanţă, nu mai contează alt tribunal, este doamna Udrea tribunal". "Ne-a comdamnat pe toţi, ne va aresta, am îndrăznit prea mult să o întrebăm pe doamna Udrea ce a făcut cu banii", a mai comentat deputatul PSD. 

"Nimeni nu e mai presus de lege, ştim cu toţii. Doamna Udrea ne-a arătat că e mai presus de lege. Ce mai contează legea, când te cheamă Udrea", a mai declarat Bănicioiu.