MENIU

Elena Udrea către Tolontan: Dacă este adevărat zvonul că aţi avea un interes direct să lucraţi cu statul, voi face publică informaţia

foto: NewsIN
Udrea: Colegii de la PSD nu mai vin la şedinţele coaliţiei

Elena Udrea, ministrul Turismului, a negat că l-ar fi ameninţat pe Cătălin Tolontan. "Am mers special la dânsul să îi reproşez faptul că la o informaţie mincinoasă postată pe blog am încercat, în numele Ministerului, să facem o corectură şi nu s-a putut, sub nicio formă, să postăm un mesaj de corectare", a explicat Udrea.

Elena Udrea a spus că jurnalistul Cătălin Tolontan ar fi scris pe blogul său că Ministerul Turismului  dă diurne jurnaliştilor. "Am încercat să intrăm pe blogul dânsului şi să spunem exact ce conţine comunicatul de presă dat de noi. Am reproşat domnului Tolontan că, deşi exista un comunicat public şi trebuia să se informeze dacă ar fi fost un jurnalist corect, dânsul a preferat să ignore comunicatul nostru. I-am spus domnului Tolontan că dacă se bazează pe zvonuri în demersul pe care îl face, la fel de adevărat este şi zvonul că domnealui ar fi avut un interes direct pentru o firmă apropiată domniei sale pentru a obţine un contract de tipărituri", a spus Elena Udrea, în replică la afirmaţia lui Cătălin Tolontan că ar fi fost ameninţat de ministrul Turismului.  

Udrea a  povestit că jurnalistul Cătălin Tolontan ar fi spus: "dacă faceţi această informaţie publică, vă dau în judecată". Udrea a promis că va verifica dacă această informaţie este adevărată sau nu.   

"Dacă se va dovedi că este adevărat zvonul că aţi avea un interes direct ca o firmă apropiată dumneavostră să lucreze cu statul, voi face publică informaţia. Dacă se va dovedi că nu este adevărat, voi spune acest lucru", a mai afirmat Udrea.  

Aceasta a mai spus că nu a apucat să vorbească cu colegii de coaliţie despre banii cheltuiţi de miniştrii PSD pentru publicitate, deoarece  numai există comunicare cu aceştia. "Dânşii nu mai vin la şedinţele coaliţiei. Preferă să ne dea mesaje prin presă împreună cu PNL. Eu am preferat să dau un mesaj de la tribuna Parlamentului. Cred că este mutl mai onorabil  pentru un deputat şi un ministru", a mai spus ministrul Turismului.

VEZI DECLARAŢIA DIN PARLAMENT A MINISTRULUI ELENA UDREA