MENIU

Elena Udrea a zburat peste Bucegi, cu ocazia unui nou plan de dezvoltare a zonei

Foto: heeloo.ro

Frumuseţile din munţii Bucegi, cu toate monumentele sale naturale, dar şi văile Dâmboviţei şi Ialomiţei se află într-un proiect amplu de dezvoltare pe care Ministerul Turismului vrea să îl înceapă din acest an. Proiectul include amenajarea a 56 de kilometri de pârtii de ski cu trambuline, dar şi a unor bazine nautice şi a unui patinoar.

Elena Udrea, Ministerul Turismului survolează astăzi zona munţilor Bucegi, în elicopterul Realitatea TV.

Pe 23 aprilie, la Moroieni, în judeţul Dâmboviţa a avut loc Conferinţa internaţionala de turism “BUCEGI-INVESTIŢIE IN VIITOR”.

La întâlnire a participat ministrul Turismului, reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării Regionale, oficiali de la ambasada României în Italia şi de la ambasada Italiei la Bucureşti, dar şi importanţi tour operatori şi oameni de afaceri.

Autorităţile au discutat despre atragerera investiţiilor în turism. Proiectul de dezvoltare a zonei include amenajarea a 56 de kilometri de pârtii de ski cu trambuline, dar şi a unor bazine nautice şi a unui patinoar.

Ministerul Turismului şi oficialităţile locale doresc să promoveze şi numeroasele vestigii istorice, precum Turnul Chindiei şi Curtea Domnească din Târgovişte, dar şi Mănăstirile Dealu şi Viforâta.

Proiectele inculd şi dezvoltarea sectorului de tratament balneoclimateric la Pucioasa.