MENIU

Elena Băsescu: În această campanie am demontat 10% din eticheta "fata lui tata"

foto: NewsIN

Candidatul independent la Parlamentul European Elena Băsescu a susţinut, duminică, la Iaşi, că a reuşit în această campanie electorală să demonteze "măcar 10%" din eticheta "fata lui tata".

"În campanie, am reuşit să demontez măcar 10% această eticheta de 'fata lui tata'. Această campanie electorală mi-a prins foarte bine pentru că am avut ocazia să mă prezint în faţa oamenilor exact aşa cum sunt. Independentă la momentul acesta, am arătat că am ceva de zis, am arătat că ştiu să-mi susţin proiectele şi că sunt o persoană coerentă", a spus Elena Băsescu.

Elena Băsescu a adăugat că politicienilor la început de drum nu le sunt iertate gafele, însă în cazul candidaţilor la prezidenţiale sau preşedinţilor de partide nu se întâmplă acelaşi lucru.

Aflată în campanie în parcul Copou, la Teiul lui Mihai Eminescu, Elena Băsescu a fost întrebată de un jurnalist în ce an s-a născut poetul român. "Eu nu am venit la o lecţie de istorie sau la o emisiune-concurs", i-a răspuns Elena Băsescu jurnalistului.

Elena Băsescu a fost întâmpinată în parcul Copou de zeci simpatizanţi, care au împărţit materiale de campanie. Pe parcursul vizitei, ghidul Elenei Băsescu a fost anticarul ieşean Dumitru Grumăzescu, care i-a prezentat acesteia o serie de date istorice referitoare la viaţa poetului Mihai Eminescu şi apropiaţilor săi. 

Candidatul independent la Parlamentul European se află într-o scurtă vizită la Iaşi, urmând să participe şi la un concert al formaţiei "Voltaj", la Casa de Cultură a Studenţilor, şi să facă o plimbare prin unul din mall-urile ieşene.

Mai multe articole despre:
campanie Traian Băsescu Iaşi Elena Băsescu PE