MENIU

Egalitate între Gloria Bistriţa şi Unirea Alba-Iulia

Foto: NewsIn

Gloria Bistriţa şi Unirea Alba-Iulia au remizat, scor 1-1. Golurile au fost marcate de Veljovic (47) şi Anca (54), în etapa a doua din Liga I.

Începutul meciului aparţine Unirii care are o ocazie imensă de a înscrie prin Sorin Rădoi care primeşte mingea de la Florin Dan care a executat un corner. Din nou Unirea contraatacă. Cristea centrează în careu dar Petre intervine şi trimite mingea afară. Sânmărtean creează prima ocazie pentru gazde după ce trimite pe lângă poarta lui Cernea din 20 de metri. Hora ratează singur cu portarul. Sânmărtean cere penalty după un duel cu Florin Dan, dar arbitrul acordă corner. Prima repriză se încheie fără gol.

În a doua parte a meciului Veljovic (47) scapă singur cu Albuţ, îl driblează şi reuşeşte să înscrie. Şapte minute mai târziu, gazdele readuc egalitatea pe tabelă. Florin Dan e aproape de a mări avantajul oaspeţilor cu un şut de la 25 de metri, reţinut, însă, de Albuţ. Borbely e aproape de gol, dar nu reuşeşte să reia de la numai trei metri de poarta adversă.

Ocazie imensă de gol pentru Bistriţa înainte cu două minute de sfârşitul partidei. Mingea trece milimetric pe lângă Sânmărtean, aflat în careu, după o pasă excelentă a lui Băjenaru. Meciul e echilibrat până la final, iar formaţiile au reuşit să obţină câte un punct.

CASETA TEHNICĂ

GLORIA BISTRIŢA - UNIREA ALBA IULIA 1-1 (Anca 54 / Veljovic 47)

Gloria Bistriţa: Albuţ - Vagner, Frăsinescu, A. Rus, Velcovici - Hora (Achim 58), Iodi, Enescu, C. Petre (Băjenaru77) - Sânmărtean, Anca (Borbely 69). Antrenor: Sandu Tăbârcă.

Alba Iulia: Cernea - S. Rădoi, Poverlovici, Bumbac, Bucurică -  Bălan, Dâlbea, F. Dan (Selagea 67), C Cristea - Veljovic (N. Varga 82), Grozav (Verdeş 77). Antrenor: Adrian Falub.

Cartonaşe galbene: Sânmărtean 88 / Cernea 71, S. Rădoi 85

Arbitri: Victor Berbecaru - Sebastian Stoianof, Iulian Radu

Stadion: Gloria; Spectatori: 3.500 

Vezi aici comentariul LIVE al partidei Gloria Bistriţa - Unirea Alba-Iulia, scor 1-1

Mai multe articole despre:
Liga I Gloria Bistriţa etapa a doua