MENIU

Eduardo: România face parte dintr-o grupă foarte grea, îi va fi greu în preliminarii

Foto: www.onlibero.com

Atacantul echipei naţionale a Croaţiei, Eduardo da Silva, a declarat, marţi, că meciul amical cu România va fi unul foarte dificil, în pofida absenţelor lui Adrian Mutu şi Cristian Chivu, deoarece tricolorii formează un grup puternic, care are mulţi jucători valoroşi.

"Jucăm cu România un meci destul de important şi sper să învingem. România este o echipă bună, un grup puternic, cu mulţi jucători valoroşi. Chiar dacă Mutu şi Chivu lipsesc, ne va fi greu. Nu ştiu cum e atmosfera de pe stadion, dar am auzit că e extraordinară şi asta o să ne facă misiunea şi mai grea", a spus Eduardo.

Fotbalistul lui Arsenal Londra consideră că tricolorii au şanse mici de calificare la CM 2010: "România face parte dintr-o grupă foarte grea, Franţa şi Serbia sunt două echipe puternice. Va fi greu pentru România în preliminarii, dar îi doresc să meargă la Campionatul Mondial. Cred că în meciul cu Serbia şansele sunt egale pentru cele două echipe".

Echipa naţională a Croaţiei a efectuat, marţi seara, antrenamentul oficial dinaintea jocului cu România. Şedinţa de pregătire a durat aproximativ 70 de minute, iar la ea au luat parte toţi cei 20 de jucători deplasaţi în România. Din lotul anunţat iniţial lipsesc Ivo Ilicevic şi Nikola Kalinic, care sunt accidentaţi. Jucătorii lui Tottenham Hotspur, Vedran Corluka şi Luka Modric, care au acuzat accidentări în zilele trecute, s-au pregătit normal, după ce RMN-ul efectuat luni seara nu a relevat probleme serioase.

Meciul amical România-Croaţia se va disputa, astăzi, de la ora 20:45, pe stadionul Steaua.

Mai multe articole despre:
România amical Croaţia CM 2010 Eduardo da Silva