MENIU

Echipa Top Gear a primit aprobare pentru a filma şi pe porţiunea Bâlea Lac - Bâlea Cascadă. Circulaţia va fi blocată 8 ore

Foto: evz.ro

Echipa Top Gear din Marea Britanie a primit aprobare, joi, de la Direcţia Poliţiei Rutiere din cadrul IGPR pentru blocarea circulaţiei şi pe porţiunea Bâlea Lac-Bâlea Cascadă, din judeţul Sibiu, pentru ca filmările să se desfăşoare fără probleme, a declarat subcomisarul Bogdan Maxim, de la IPJ Sbiu.

La Bâlea Lac nu s-a putut urca nici cu telecabina în perioada filmărilor.

Echipa Top Gear din Marea Britanie a primit aprobare, joi, de la Direcţia Poliţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române pentru blocarea circulaţiei pe o porţiune de pe Transfăgărăşan, pentru ca filmările să se desfăşoare fără probleme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeş, subinspectorul Robert Radu, în judeţul Argeş circulaţia a fost blocată pe DN 7C între km 108-116, pe tronsonul Capra-Bâlea Lac. Circulaţia pe tronsonul respectiv a fost blocată joi între orele 11.00-19.00, iar vineri va fi între orele 6.00-13.00.

Şoferii sunt avertizaţi despre oprirea circulaţiei prin montarea de panouri la kilometrul 0 pe DN7C, în localitatea Bascov, la ieşirea din oraşul Curtea de Argeş, în localitatea Căpăţâneni şi la Piscul Negru, la kilometrul 102, cu şase kilometri înainte de locul unde vor începe filmările echipei britanice.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, cei trei realizatori ai emisiunii Top Gear, au trecut miercuri prin Piteşti, în drumul spre Barajul Vidraru şi spre Transfăgărăşan, acolo unde joi au filmat cu un Lamborghini, un Ferrari si un Aston Martin. Filmările pe Transfăgărăşan erau programate să înceapă la ora 11.00 şi să se încheie după ora 19.00.

Realizatorii emisiunii Top Gear din Marea Britanie au ales România ca destinaţie pentru filmarea ultimului episod dintr-o serie de 14 emisiuni pentru promovarea la nivel mondial. Filmările vor continua în mai multe locaţii, începând cu staţiunile de pe litoralul Mării Negre, Delta Dunării, Podişul Dobrogei, Transfăgărăşan şi alte obiective din Bucureşti, iar obiectivul filmărilor este de a promova România în cele peste 90 de ţări în care este transmisă emisiunea.