MENIU

Ecaterina Andronescu a participat la deschiderea anului şcolar în localitatea Potlogi, judeţul Dâmboviţa

Ministrul Educaţiei a sfătuit profesorii să îşi facă treaba bine şi să nu uite că "în sala de clasă se croieşte performanţa".
Foto: NewsIn

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a participat la deschiderea anului şcolar în localitatea Potlogi, judeţul Dâmboviţa. Ministrul Educaţiei a sfătuit profesorii să îşi facă treaba bine şi să nu uite că "în sala de clasă se croieşte performanţa".

"Strădania noastră este să facem o lege mai bună, să încercăm să ne batem pentru salarii mai mari, nu reuşim totdeauna sau nu reuşim încă, dar trebuie să  continuăm să ne batem pentru aceste demersuri îndreptăţite.  Oricât de bună ar fi însă legea, oricât de mult am încerca să facem din exterior, nimic nu înlocuieşte ceea ce face fiecare dascăl cu clasa în care intră. Acolo este succesul şcolii. În asta stă performanţa şcolii", a mai spus ministrul Educaţiei. 

Ecaterina Andronescu a mai spus că "anul şcolar a început, a intrat în viaţa noastră. În pieptul fiecărui dascăl stă o inimă mare. O inimă în care încap toţi copiii pe care îi avem în clasă".