MENIU

E oficial: Unirea Urziceni va juca pe stadionul Steaua în Liga Campionilor!

Unirea Urziceni aduce din nou imnul Ligii Campionilor în Ghencea.
Foto: NewsIn

Dacă de la finalul sezonului trecut şi până acum s-au tot făcut speculaţii privind stadionul pe care campioana Unirea Urziceni va juca în Liga Campionilor, de luni este oficial: ialomiţenii vor evolua pe stadionul Steaua. Mai mult, clubul din Ghencea nu va cere chirie grupării din Urziceni, ci doar să-şi plătească utilităţile.

După ce au mai avut ca variante Cluj-Napoca şi Klagenfurt, cea de-a doua fiind respinsă, însă, de UEFA, oficialii ialomiţeni au luat decizia cea mai la îndemână. Clubul din Urziceni a ajuns la un acord cu conducerea Stelei pentru ca echipa antrenată de Dan Petrescu să joace în Ghencea cele trei meciuri din grupele Ligii Campionilor.

"Unirea o să joace în Ghencea pentru că era normal, fiind la distanţa cea mai mică faţă de Urziceni", a declarat, pentru RTV, preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală.

Astfel, deşi "roş-albaştrii" nu au reuşit în acest sezon să ajungă pentru a patra oară consecutiv în Liga Campionilor, imnul celei mai importante competiţii se va auzi din nou în difuzoarele de pe arena din Bulevardul Ghencea.