MENIU

Duvăz: Dacă se destramă Coaliţia, dispare şi Guvernul Boc

Bogdan Niculescu Duvăz: Dacă Coaliţia dispare, dispare şi guvernul Boc
Foto: RTV

"Vă dau asigurări că atâta timp cât va exista această Coaliţie, va exista şi Guvernul Boc, iar în clipa în care Coaliţia se destramă nu va mai exista nici Guvernul Boc. În acest moment avem o Coaliţie, dar asta nu înseamnă că trebuie să fim solidari doar la ce ne place", a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu-Duvăz.

Bogdan Niculescu-Duvăz a afirmat luni că programul actual anticriză nu este unul viabil şi că i-a solicitat de nenumărate ori premierului Emil Boc să participe la discuţiile PSD. Printre altele, purtătorul de cuvânt al social-democraţilor a dat asigurări că actuala Coaliţie nu se va destrăma pentru că implicit ar dispărea şi Guvernul Boc.

"Îi reamintesc domnului Boc de programul nostru anticriză, îi reamintesc că de trei săptămâni îl aşteptăm să discutăm despre un program de ieşire din criză, un program cu efecte vizibile, pozitive, pentru că până acum am avut parte doar de măsuri cu impact negativ", a afirmat Bogdan Niculescu-Duvăz.

Purtătorul de cuvânt al PSD e de părere că tonul iritat din discursul premierului s-a datorat şi evenimentelor recente.

"Sper ca domnul Boc să nu fi folosit acest discurs ca să-şi ascundă nervozitata cu privire la comisiile de anchetă", a declarat Bogdan Niculescu-Duvăz.

Recent, premierul Emil Boc a afirmat că PSD se îndepărtează de Coaliţie.

Citeşte aici declaraţia integrală a premierului României