MENIU

După eşecul de la Catania, Dică se mută în Grecia, la Iraklis Salonic

Foto: NewsIn

Nicolae Dică regretă amarnic experienţa Catania şi se pregăteşte să schimbe aerul, el fiind foarte aproape de un transfer în Grecia, la Iraklis Salonic. Astfel, după ce la formaţia siciliană l-a urmat pe fostul tehnician al Stelei, Walter Zenga, Dică ar urma să lucreze la Iraklis cu un alt fost antrenor al "roş-albaştrilor", ucraineanul Oleg Protasov.

Potrivit presei din Grecia, Dică ar urma să fie împrumutat pentru un an la formaţia din Salonic, unde are şansa să fie reinventat de Protasov, după ce demersurile făcute de Zenga în acest sens au eşuat lamentabil.

Efectuat vara trecută şi înconjurat de o serie de polemici, transferul lui Dică la gruparea siciliană a fost un adevărat rateu atât pentru fotbalist, cât şi pentru Catania, care a plătit pentru el circa 2 milioane de euro. Fostul decar al Stelei nu a reuşit să se integreze în echipa lui Zenga şi doar rareori a prins chiar şi banca de rezerve la meciurile din Serie A.

După ce în iarnă s-a vorbit despre o posibilă revenire a sa în campionatul românesc, la Steaua sau CFR Cluj, Dică a ales să mai încerce o dată în Italia, însă nu a reuşit să scape de eticheta de transfer ratat. Acum, internaţionalul român realizează că a greşit atunci când a ales să se transfere la Catania şi, potrivit presei elene, a ajuns deja la un acord cu Iraklis.