MENIU

Dumitru Dragomir: "Îmi este ruşine, nu ştiu dacă şi celor care au fost pe teren le este"

Foto: NewsIn

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, sâmbătă, că se simte umilit din toate punctele de vedere după eşecul echipei naţionale în Serbia, scor 0-5, deoarece plavii au dat o lecţie de fotbal la Belgrad.

"Sârbii ne-au dat o lecţie de patriotism, naţionalism, educaţie şi de tot ce se poate. Îmi este ruşine, dar nu ştiu dacă şi celor care au fost pe teren le este după un asemenea rezultat. Au fost fotbalişti care au căutat cartonaşe, alţii care nu au alergat, ce să mai, îmi este ruşine", a spus Dragomir la GSP TV, adăugând că "atmosfera de acolo nu se compară cu ce e la noi, nu am văzut un banner, nu am auzit o înjurătură, numai la noi se întâmplă aşa ceva".

Oficialul susţine că Răzvan Lucescu nu poate fi considerat principalul vinovat şi acesta ar trebui criticat doar după finalul campaniei următoare, însă fără unii dintre actualii jucători. "Dacă nu vom gândi altfel selecţia la naţională, cu jucători serioşi, care trebuie să joace cu sufletul pentru ţară, nu vom face nimic. Trebuie să regândim viitoare echipa naţională pentru că altfel vom sări din eşec în eşec. N-ar trebui să mai tolerăm ieşirile anumitor jucători. Acum, nu trebuie să uităm că Răzvan a fost angajat pentru următoarea campanie de calificare. Dacă se va întâmpla la fel şi data viitoare, atunci putem să îl criticăm", a opinat acesta.

Echipa naţională a României a suferit prima înfrângere sub comanda lui Răzvan Lucescu, fiind învinsă sâmbătă de Serbia, la Belgrad, scor 5-0, rezultat în urma căruia reprezentativa plavilor şi-a asigurat prezenţa la Campionatul Mondial din 2010.