MENIU

"Duke Begins" este realizat de Gearbox Software

FOTO: DeathBYsodaCAn@deviantart.com

Misteriosul producător din spatele celui de-al doilea titlu bazat pe franciza Duke Nukem, intitulat „Duke Begins”, este Gearbox Software, aşa cum apare în documentele prezentate la procesul dintre Take-Two şi 3D Realms, potrivit Shacknews.com.

Studioul Gearbox a fost numit în contra-procesul înaintat de 3D Realms împotriva companiei Take-Two. Procesul extrem de complicat în care sunt implicate cele două companii şi care are ca subiect FPS-ul Duke Nukem Foreever, a fost considerat de 3D Realms drept o tactică de intimidare pentru a le forţa mâna în vânzarea francizei.

Proiectul „Duke Begins” s-a născut dintr-o înţelegere între 3D Realms şi Take-Two, dezvoltarea jocului fiind plasată la un studio terţ, cunoscut acum sub numele de Gearbox. Prin înţelegerea realizată, 3D Realms a primit suma de 2,5 milioane de dolari pentru a ajuta la dezvoltarea noului joc.

Deşi Take-Two a recunoscut că lucrul la „Duke Begins” a fost întrerupt momentan, compania de dezminţit informaţia că jocul ar fi fost anulat.

Mai multe articole despre:
Duke Nukem Gearbox