MENIU

Drumurile, bulevardele şi străzile din Iaşi sunt pline de gropi

Foto: RTV

Drumurile din România arată mai jalnic pe zi ce trece. Gropile se transformă în cratere, drumurile naţionale arată ca potecile de la ţară, iar autostrăzile există doar pe hârtie. Ca să poţi fi şofer în Iaşi, de exemplu, ai nevoie de nervi tari şi de un tanc. Străzile dintre blocuri, bulevardele şi arterele centrale chiar arată ca după bombardament.

Plombele puse în ultimii ani, veşnicele soluţii de avarie, au cedat una câte una, iar răbdarea şoferilor este pusă din plin la încercare. La fel şi buzunarele lor, pentru că după câteva zile de mers pe străzile Iaşiului, maşinile ajung în service.

Reprezentanţii primăriei cunosc problemele şi spun că şoferii au toate motivele să fie nemulţumiţi. "Şoferii au tot dreptul să se plângă, aceasta este situaţia din păcate. Sistemul plombărilor nu mai este eficient, trebuie făcute reparaţii şi covor asfaltic pe toate străzile", a declarat  Andrei Trofor, purtător de cuvânt la Primăria Iaşi.

Faptul că Iaşiul nu are şosea de centură duce la degradarea accentuată a drumurilor naţionale care tranzitează oraşul, DN 24 şi DN 28. Direcţia Regională Drumuri şi Poduri spune că aşteaptă încălzirea vremii pentru a începe lucrările.

Mai multe articole despre:
soferi Iaşi drumuri maşină primărie gropi service